Όροι χρήσης

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα πώλησης εργαλείων μέσω Διαδικτύου www.tools-net.gr ανήκει στην επιχείρηση με την επωνυμία Αφοι Αναγνώστου οε που εδρεύει στην Λιβαδειά επί της οδού θέση πλαλίστρα , ΤΚ 32131, με ΑΦΜ ———— και η λειτουργία του διέπεται από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους χωρίς καμία εξαίρεση.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε τροποποίηση , μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος

1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tools-net.gr/s και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις που ορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση των περιεχομένων του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη απαγορεύετε βάση νόμου.

2. Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής. Όλα τα προσωπικά δεδομένα είναι πλήρως διασφαλισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

3. Περιορισμός ευθύνης

Η επιχείρηση στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα toolsnet.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώσει το κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.), των προϊόντων και των υπηρεσιων έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. και καμία περίπτωση δεν ευθύνεται αστικά ή ποινικά για οποιαδήποτε ζημία που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, ή και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου.

4. Προϊόντα – τιμές

Ο πελάτης ενημερώνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσα από ανάλογες λεκτικές ενδείξεις. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών.

5. Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχθεί η συσκευασία του κατασκευαστή και συνοδεύονται από την Απόδειξη Λιανικής ή το Τιμολόγιο Πώλησης. Τα έξοδα παραλαβής του προϊόντος και αποστολής του στην έδρα μας επιβαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εμάς.

6. Επιστροφές προϊόντων σε περίπτωση εσφαλμένης παραγγελίας ή ελαττωματικών προϊόντων κατά την παράδοση.

Σε περιπτώσεις στις οποίες η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά τον χρόνο που συμφωνήθηκε κατόπιν της συνεννόησης, τότε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή τους ή την αντικατάστασή τους. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη Λιανικής κλπ. και πλήρη την συσκευασία του.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρηθεί ελαττωματικό κατά την παράδοση, η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει είτε από τον ίδιο τον πελάτη στο κατάστημα που διατηρεί η επιχείρηση, είτε με αποστολή αυτού. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη.

Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη Λιανικής κλπ. και πλήρη την συσκευασία του.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την επιχείρηση μας η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εμάς, ενώ το κόστος μεταφοράς θα επιβαρίνει την επιχείρησή μας.

7. Εγγυήσεις

Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται στα στοιχεία του προϊόντος . Απαραίτητες προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι η απόδειξη – ημερομηνία αγοράς, σωστή χρήση του προϊόντος, η τήρηση των οδηγιών χρήσης, η συντήρηση και καθαρισμός του προϊόντος. Η εγγύηση ενός προϊόντος καλύπτει μόνο το κόστος των ανταλλακτικών (όσων αναφέρονται στης οδηγίες χρήσης του προϊόντος) και των εργατικών και σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής.